Αποστολή & ΕπιστροφέςΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Πληροφορίες αποστολής

 Οι παραγγελίες παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ. Καθώς κάθε παραγγελία είναι μοναδική, τα έξοδα αποστολής θα διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος και τον προορισμό των αντικειμένων που επιλέξατε. Για τις αγορές της τελευταίας στιγμής, η γρήγορη παράδοση διατίθεται στους περισσότερους προορισμούς και η παράδοση της ίδιας ημέρας προσφέρεται σε επιλεγμένες πόλεις.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε πολλά κομμάτια από πολλές τοποθεσίες για ένα τέλος αποστολής. Το ποσό της Flat Flat Fee βασίζεται στη χαμηλότερη τιμή αποστολής που διατίθεται για το στοιχείο της παραγγελίας σας, το οποίο ταξιδεύει όσο το δυνατόν πιο μακριά για να σας προσεγγίσει.

Όλες οι σχετικές επιλογές παράδοσης που είναι διαθέσιμες για την παραγγελία σας και για τον προορισμό σας θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Χρόνοι αποστολής:

DHL EXPRESS: Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και των ΗΠΑ: παράδοση εντός 2-4 ημερών Υπόλοιπος κόσμος: παράδοση μέσα σε 3-7 ημέρες

UPS STANDARD: Διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη: παράδοση μέσα σε 5-7 ημέρες

UPS EXPRESS SAVER: Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και των ΗΠΑ: παράδοση εντός 2-4 ημερών Υπόλοιπος κόσμος: παράδοση μέσα σε 3-7 ημέρες

Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι αποστολής μας πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός και βασίζονται στο χρόνο αποστολής. Η Farfetch δεν μπορεί να αναλάβει καθήκοντα για καθυστερήσεις εκτελωνισμού ή αποτυχημένη έγκριση πληρωμής, αν και θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν καθυστερήσεις.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα επιστραφέντα στοιχεία πρέπει να συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών μας:

    Τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν ακατάλληλα, άθικτα και αχρησιμοποίητα, με όλες τις ετικέτες προσαρτημένες και την αρχική συσκευασία.

    Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ πρέπει να επιστρέφονται με τα αυθεντικά εμπορικά σήματα και τις σακούλες σκόνης, όπου παρέχονται, και να τοποθετούνται μέσα σε προστατευτικό εξωτερικό κουτί για ναυτιλία.

    Όταν προσπαθείτε να κάνετε υποδήματα, προσέξτε να μην επισημάνετε τις σόλες ή να υποστεί ζημιά το κουτί του παπουτσιού     Αν ένα στοιχείο έχει συνημμένη ετικέτα ασφαλείας ή ετικέτα σήματος Farfetch, πρέπει να επιστραφεί με την ετικέτα στην αρχική της θέση.

    Ομορφιά και καλλυντικά προϊόντα πρέπει να επιστραφούν κλειστά και αχρησιμοποίητα, με τις φώκιες οποιασδήποτε συσκευασίας ακέραιες.

    Τα είδη καλτσοποιίας, εσώρουχα και μαγιό πρέπει να επιστρέφονται με τις συνημμένες σφραγίδες υγιεινής και σε μη ανοιχτή και άθικτη συσκευασία του προϊόντος, όπου ισχύει.

    Τα εσώρουχα και τα μαγιό πρέπει να δοκιμάζονται μόνο πάνω από τα εσώρουχά σας. Δεν θα δεχτούμε επιστροφές που έχουν φορεθεί ή έχουν λερωθεί Φροντίστε να δοκιμάσετε τις αγορές σας και να τις επιστρέψετε στην ίδια κατάσταση που τους έχετε λάβει. Οποιαδήποτε επιστροφή δεν πληροί την πολιτική μας δεν θα γίνει αποδεκτή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μόλις η επιστροφή σας γίνει δεκτή και γίνει αποδεκτή από τον συνεργάτη μας, η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής, εξαιρουμένων των εξόδων παράδοσης. Θα σας ενημερώνουμε κάθε βήμα της πορείας. Μπορείτε να ακολουθήσετε την επιστροφή του πακέτου σας με τον μεταφορέα μας χρησιμοποιώντας τον αριθμό παρακολούθησης στην επισήμανση επιστροφής ή μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση στον λογαριασμό μου στο πλαίσιο "Παραγγελίες & επιστροφές".

Εάν επιλέξετε, μπορούμε να εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων ως πίστωση Farfetch. το ποσό θα εφαρμοστεί αβίαστα κατά το checkout την επόμενη φορά που θα ψωνίζετε μαζί μας. Ελαττωματικά αντικείμενα

Στόχος μας είναι να φτάσετε σε κάθε θέση σε άριστη κατάσταση και ελπίζουμε να είστε πάντα ενθουσιασμένοι με την αγορά σας. Εάν λάβετε ένα στοιχείο σε λανθασμένη ή κατεστραμμένη κατάσταση ή εάν δεν ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή στον ιστότοπο, παρακαλούμε να συμβουλεύεστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών το συντομότερο δυνατό. Όπου είναι δυνατόν, θα κανονίσουμε να σας αποσταλεί νέα αντικατάσταση ή επιστροφή για την πλήρη επιστροφή του ελαττωματικού στοιχείου.

Πίσω
payment